Alles over energie besparen

19 januari 2015 (week 04 2015)

Bernheze - Aanstaande zaterdag 24 februari is er een informatiebijeenkomst over het besparen van energie in cultureel centrum De Wis in Loosbroek, aanvang 14.00 uur.

Meedoen. Daar krijg je energie van.

Samen energie besparen. In 2014 is er al een goede start gemaakt. Zo plaatsten vele dorpsgenoten zonnepanelen, maar er kan nog veel meer gedaan worden om energie te besparen. Daarom organiseert Buurkracht in samenwerking met BECO een informatiedag vol mooie aanbiedingen. De partijen met tientallen vrijwilligers uit de kernen werken nauw samen om in de gemeente Bernheze besparingsinitiatieven in 2015 nu eens echt van de grond te krijgen. Naast Loosbroek is ook Heesch-Noord een Buurkrachtbuurt.

Na de zonnepanelen heeft het buurtteam nog meer offertes opgevraagd voor energie besparende maatregelen. Op zaterdagmiddag 24 januari hoor je niet alleen alles over zonnepanelen, maar ook over cv-ketels, ledverlichting en vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Allemaal investeringen waarmee aanzienlijk te besparen is op de energierekening. Voor al deze aanbiedingen is een leverancier aanwezig met sterk concurrerende prijzen . Dé kans om je vragen te stellen en een aantrekkelijke, persoonlijke en vrijblijvende offerte te laten maken. Iedereen is van harte welkom. Kun je niet aanwezig zijn maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan op buurkracht.nl, dan zie je op onze buurtpagina’s waar we mee bezig zijn.