Nieuwe beauty-, nagel- en kapsalon MY Sistr

7 september 2015 (week 37 2015)

Opening en sleuteloverdracht met het hele gezin

Nistelrode - MY Sistr is een nieuwe beauty-, nagel en kapsalon aan de Tramstraat in Nistelrode. Samen gaan Marloes en Yvonne van Kessel de drie salons runnen, waar Marloes al acht jaar op de eerste verdieping van ditzelfde pand als zelfstandige haar werk doet, zal ook haar zus Yvonne nu snel aanschuiven. Op de begane grond is de prachtige salon nu in productie; waarmee de opvolging voor Jos en Annick van Kessel toch een feit is. Het ondernemerschap zit bij de familie in de genen.

Marloes slaagde voor haar schoonheidsspecialiste opleiding en tegelijk was haar zus Yvonne klaar op het voortgezet onderwijs. De zussen kozen samen voor de kappersopleiding. Hierna ging Yvonne de cursus nagelstyliste doen en nog voor enkele jaren ervaring opdoen in een andere kapsalon.

De salons
Als kapsters, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste hebben ze alles in huis voor de haren, huid en nagels. Voor bruidjes en bezoekers aan een feestelijke gelegenheid hebben zij een all-in aanbod. Deze klanten kunnen er vanuit gaan dat ze tot in de puntjes verzorgd de deur uit gaan.
Yvonne zet mooie nagelsets. Acryl en gelnagels van het merk Young Nails zorgen voor een verharde en mooi verzorgde nagel. Ook een gellak op de teennagels kan. In de kapsalon wordt gewerkt met de producten van XP100 en bieden ze de gebruikelijke diensten; zoals knippen, kleuren, wassen, maar ook opsteken en krullen.
Marloes: “De beautysalon is mijn domein en ik werk met het merk WeBecos. Om de klanten echt te laten genieten van hun welverdiende ontspanning hebben we een geluidsdichte salon, zodat ze geen overlast hebben van ander geluid tijdens hun gezichtsbehandeling” Marloes is tevreden over het resultaat: “We hebben heel goed moeten kijken hoe we het in moesten delen omdat we natuurlijk met veel aspecten rekening moesten houden. Ik ben zo blij dat het zover is, dat ik mijn klanten op de benedenverdieping kan ontvangen. Dit zorgt voor veel gemak.”

Opening
Interieurbouw Griffioen in Vorm heeft in de oorspronkelijke winkel van hun ouders prachtig werk geleverd. De foto’s zijn het bewijs dat de mooie steense muren en de aardekleuren heel natuurlijk aandoen. Na de officiële opening waarbij hun ouders Jos en Annick de lint vasthielden en broer Johan het openingswoord op zich nam, konden Marloes en Yvonne de sleutel in ontvangst nemen en hun salon laten zien. Al snel was het een komen en gaan van belangstellenden die de twee dames feliciteerden met dit resultaat.

Bezoekers kunnen op afspraak terecht tussen: Maandag 8.30 – 13.00, woensdag 13.00 – 22.00 uur, donderdag 8.30 – 22.00 uur en op vrijdag 8.30 – 17.30 uur. Op zaterdag is alleen de kapsalon op tussen 8.00 – 14.00 uur en is iedereen ook van harte welkom zonder afspraak.