Tweede (buurt)bijeenkomst over energiebesparing

2 november 2015 (week 45 2015)

Heesch - Buurtteam Heesch-Noord houdt, in samenwerking met de Bernhezer Energie Coöperatie (BECO), op donderdag 12 november om 19.30 uur in De Pas een bijeenkomst over energie en energiebesparing.

Energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee. Toch komt het er in veel huishoudens niet van. Te druk, te veel gedoe, geen idee wat een investering oplevert! Na een succesvolle start in februari van dit jaar komt er nu een vervolg.
Aan bod komen onder meer 'Inzicht in je energieverbruik' waarbij bezoekers aan de hand van hun jaarafrekening inzicht krijgen waar ze voor betalen en dat kunnen vergelijken met anderen.
De firma Langenhuijzen uit Heesch komt deze avond uitleg geven over de nieuwste dubbel-glas toepassingen, waaruit blijkt dat zelfs vervangen van oud dubbelglas extra besparing kan opleveren.
Na de pauze komt het verhaal over de ledverlichting aan de orde. De verlichting in huis aanpassen en vernieuwen met ledverlichting is sterk verbeterd en aantrekkelijk in aanschaf. John van Krieken uit Loosbroek kan hier alles over vertellen.
Aan het eind van de avond is er nog alle gelegenheid met elkaar te discussiëren en ideeën uit te wisselen op het gebied van energie.