Buurtteam Heesch noord nodigt u uit voor 3e buur-bijeenkomst

23 mei 2016 (week 21 2016)

HEESCH - Tijdens de bijeenkomst van BECO (Bernhezer Energie Coöperatie) in april sprak Marjan Minnesma, directeur van Urgenda. Deze inspirerende vrouw heeft een voettocht naar Parijs gemaakt om op te komen voor duurzame energie. Zij heeft ook een duidelijke visie over hoever je je huis energieneutraal kunt maken, waarbij de investering op redelijk korte termijn terugverdiend wordt.
De eveneens aanwezige burgemeester Marieke Moorman, zei onder de indruk te zijn van de initiatieven van duurzaamheid binnen de gemeente Bernheze. Zij sprak ook over de zonnepanelen die de gemeente zelf heeft geplaatst, om te voorzien in een deel van de eigen energiebehoefte.
Voor Buurkracht Heesch noord hét moment hier actief mee aan de slag te gaan. Wij hebben een aantal leveranciers van zonnepanelen benaderd en vragen laten beantwoorden. Na evaluatie hebben wij er één uitgekozen die volgens ons de beste is in prijs en kwaliteit verhouding. Met andere woorden, wij hebben als buurtteam het voorwerk gedaan voor een gunstige aanbieding voor zonnepanelen.

Graag willen wij je hierover informeren op maandag 6 juni om 20.00 uur in CC De PAS. De door de werkgroep voorgestelde leverancier zal aanwezig zijn om het verhaal over zijn producten te vertellen en vragen te beantwoorden. Bewoners van Heesch Noord kunnen zich eventueel aanmelden voor de avond via:

Marja Theelen: marja.theelen@home.nl
Huub van Herpen: hvherpen@ziggo.nl
Peter Stoltz: famstoltz@hetnet.nl
Antoon van de Hurk: ahurk@wxs.nl

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor ons. Graag tot maandag 6 juni in CC De Pas.

Namens het buurtteam Heesch noord