Veel vitamine BBE voor de ruim 500 gasten tijdens 14e editie BBE

17 oktober 2016 (week 42 2016)

BERNHEZE - Wat was het een geslaagde avond, deze viertiende editie van het Bernhezer Business Event. De Bernhezer Ondernemersprijs (BOP) ging naar de Rob van den Berg en Rene van der Locht van Graanpletterij De Halm en de Jonge Ondernemersprijs (JOP) naar Paul Bouwman van fotohokje.nl, beide uit Heeswijk-Dinther.

De Pas was afgelopen zaterdag het epicentrum van het Bernhezer Business Event 2016 met als thema Vitamine BBE. De regie was in handen van een aantal enthousiaste ondernemers uit de gemeente Bernheze. Hun doelstelling, ondernemers met elkaar te verbinden en elkaar te inspireren, is zeker geslaagd. De organisatoren zijn trots dat zij deze editie van het Bernhezer Business Event mochten en konden realiseren. Ze hebben genoten van de voorbereidingen die bijna een jaar in beslag namen.

De gasten waren aangenaam verrast door de ontvangst van Betty en Bea en de aankleding van De Pas. Een andere ingang, de entreegang zwart met de Wall of Fame van eerdere winnaars en een spierwitte zaal inclusief de witte vloerbedekking. Na de ontvangst met een glas champagne en een heerlijke soep begon het formele programma. De gasten stonden wat onwennig in de spierwitte zaal, maar gelukkig duurde dit maar een kwartiertje, toen openden de genomineerde met zijn allen het BBE2016 door een druk op de rode knop en kon de avond van start.

Het was ook dit jaar weer een hele uitdaging om de BOP en de JOP vast te stellen, volgens de jury. Het viel niet
mee om uit de genomineerde schitterende bedrijven met betrokken en enthousiaste ondernemers een keus
te maken. Winnaar Paul Bouwman van Fotohokje moest het opnemen tegen Carin Boeijen en Gemma van Casteren van Depot en Marc van Hemert van Lasertechniek Nederland. Winnaars Rob van den Berg en René van der Locht van de Halm uit Heeswijk-Dinther namen het op tegen de neven van Boxtel van de Van Boxtel Groep uit Heeswijk-Dinther en Maria Reizevoort van Marya Schoenen en Tassen uit Nistelrode.

Dit jaar waren de drankpartners De Pas en ’t Tunneke uit Heesch en enkele enthousiaste foodondernemers hebben gezorgd voor de culinaire invulling. De voetbalclub WHV en de korfbalclub Korloo uit Loosbroek zorgen voor parkeren, garderobe en de bediening van het eten.

Het enthousiasme en de betrokkenheid van de lokale ondernemers is groot, vele ondernemers hebben ook in natura gesponsord. De organisatie bedankt eventpartner Rabobank Oss Bernheze, alle sponsoren en betrokkenen van het Bernhezer
Business Event. Een speciaal woord voor Wilco Schrijvers en John Bevers van De Pas, zonder hun enthousiaste en gastvrije medewerking was deze uitvoering niet mogelijk geweest

Op naar 2017

Quote
De Halm: Zakelijke idealisten, trouw aan hun principes, gestaag bouwend aan de toekomst.
Fotohokje: Creatief, service gericht en een gezonde zakelijke instelling.