Al tien jaar een specialiste in permanente make-up

19 maart 2018 (week 12 2018)

GEFFEN – Waar ze tien jaar geleden op een slaapkamer omgebouwd tot salon begon, doet ze dat nu in haar eigen salon. Rachel Machielse-Weijenberg is op 21 maart al tien jaar lang de trotse eigenaresse van Beauties By Rachel aan de Heesterseweg 3A. In deze salon helpt Rachel je graag met er altijd verzorgt uit te zien op een subtiele manier met behulp van permanente make-up en kan je een heleboel tips en trics geven met betrekking tot make-up van het Italiaanse merk Pupa. 

“Ik ben altijd een cosmeticameisje geweest,” vertelt Rachel. “Voordat ik de deuren van Beauties opende ben ik acht jaar bij een bekende parfumerie werkzaam geweest en ik heb daar veel ervaring opgedaan op het gebied van visagie en cosmetica.”

Rachel is opgegroeid in een ondernemersgezin en droomde er altijd van een eigen salon te hebben met een luxe en lichte uitstraling. “En dat is werkelijkheid geworden. Met Beauties heb ik nu het salon waar ik altijd van droomde!” 

Bij Beauties kun je terecht voor permanente make-up, visagie, make-up advies, workshops en voor een mooie nieuwe lipstick, mascara of een ander make-up product. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eye- en lipliners met behulp van een fijn naaldje permanent aangebracht waardoor je altijd een verzorgd uiterlijk hebt. “Wenkbrauwen bijvoorbeeld zijn ontzettend belangrijk voor onze uitstraling en hiermee kun je door de natuurlijke wenkbrauw te perfectioneren optisch een enorme lift krijgen! Super is het dan ook om te zien dat mensen uit andere delen van ons land naar Geffen komen voor mijn ‘permanente make-up handschrift’!” 

Een behandeling bestaat wanneer je het voor het eerst doet uit twee behandelingen waar tijdens de eerste behandeling de
make-up wordt aangebracht op een hele natuurlijke en rustige manier. “Ik breng alles in de eerste behandeling subtiel aan, zodat ik dat nog bij kan werken de tweede keer als de klant toch wat meer of wat dikkere lijnen wil.”
Rachel vindt het belangrijk dat al haar klanten blij de deur uit gaan. “Vaak is de klant een beetje gespannen voor de behandeling en hebben ze er al lang over nagedacht en getwijfeld. Ik stel ze dan op hun gemak, zodat zij relaxed de behandeling kunnen ondergaan. Dan kunnen ze daarna met prachtige permanente make-up en een fijn gevoel naar huis!”
Vind je het toch wat spannend om de stap te maken, ben je altijd welkom bij Rachel voor wat extra uitleg. 

En omdat Beauties By Rachel tien jaar bestaat wil ze dat graag vieren. “Ik ben trots op wat ik heb opgebouwd in de afgelopen tien jaar”. Om dat feestje te vieren ontvang je tot 31 mei 10% korting op alle behandelingen en is er voor iedere klant een mooie make-up attentie!

Maak dus snel je afspraak bij Beauties By Rachel en geniet iedere dag van een mooi verzorgde uitstraling. Een afspraak maken kan telefonisch via 06-21644798 of mail naar info@bbyr.nl

Tot Beauties!  

Tekst: Tamlyn van Lanen
Foto: Ad Ploegmakers