Voor niets gaat de zon op

23 april 2018 (week 17 2018)

BERNHEZE - Afgelopen week heeft iedereen lekker kunnen genieten van de zon. Eigenlijk is het nog te vroeg in het jaar, maar het was wel lekker. We merken in toenemende mate dat ons klimaat aan het veranderen is, doordat er nog steeds fossiele brandstoffen worden gebruikt voor elektragebruik. Daarom is het noodzakelijk dat we ook ons steentje bijdragen aan de energietransitie. Dit kan nu ook voor huurders en huiseigenaren die geen geschikt dak hebben. Door deel te nemen aan het Postcoderoosproject De Waaistap in Heeswijk-Dinther van Beco. Met een eenmalige inleg van € 120,- per BECOdeel van 100 Wp krijg je jaarlijks circa
€ 11,40 terug aan energiebelasting en dit wel vijftien jaar lang. Aanleg, onderhoud, verzekering et cetera worden allemaal door Beco geregeld. Je hoeft verder dus niets te doen en je werkt toch mee aan de verduurzaming van Bernheze en onze planeet. Of om met Ruud Koornstra, Nationaal Energiecommissaris te spreken: "Je bent dief van je eigen portemonnee als je niet meedoet met de verduurzaming."

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.bernhezerenergie.nl/postcoderoos, bel met 06-33134848 of mail naar klantenservice@bernhezerenergie.nl.