BECO Energiecafé – Warmtepompen

18 februari 2019 (week 08 2019)

Meer duurzaam en bewust wonen? Eén van de elementen hiervoor is het vervangen van de ketel. Maar is de warmtepomp de oplossing? En zo ja, hoe dan? Deze vraag duikt bij steeds meer mensen op. Zeker ook nu we in Nederland de uitdaging hebben om minder gas te gebruiken!

Bij het beantwoorden van deze vragen komt veel kijken. Daarom organiseert BECO op 13 maart een energiecafé voor inzage in alle beslissende factoren. Dit kan helpen om stapsgewijs naar het antwoord toe te werken. Door er nu al over na te denken is er meer tijd voor de overgang naar een warmtepomp en dus ook om noodzakelijke aanpassingen in huis geleidelijk door te voeren. Zo kan de investering worden gespreid en ben je klaar voor de toekomst.

Deze avond zal er informatie gegeven worden over de toepassing van warmtepompen in een bestaande woning. Verder is er de tijd en ruimte om samen van gedachten te wisselen voor een persoonlijk passend plan. Zo kan er met behulp van een rekenmodel zichtbaar worden wat de verschillende types warmtepompen zouden kunnen betekenen om het energieverbruik en de ‘CO2-voetafdruk’ significant te verminderen. Neem hiervoor het gasverbruik van jouw woning mee van de afgelopen drie jaar.

Ben jij afgeschrikt door aankoopprijzen en verhalen over geluidsoverlast? Kom juist dan de echte feiten ophalen bij het Energiecafé van onze Bernheze Energie Coöperatie!

Iedereen is welkom in CC De Wis in Loosbroek vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis. Meld je aan via onze website.