BECO Keukentafel gesprek

24 juni 2019 (week 26 2019)

BERNHEZE - Als inwoners van Bernheze lid worden van BECO, willen ze meestal in hun eigen woning ook iets doen op het gebied van duurzaamheid en denken daarbij in eerste instantie vooral aan het zelf opwekken van stroom door middel van zonnepanelen. Maar er is meer!

"Mijn naam is John van Krieken uit Loosbroek en ik ben vrijwilliger bij de Bernhezer Energie Coöperatie (BECO), energiepionier en al jaren thuis bezig met het besparen van energie, zowel op stroom als gas. Ik ben van origine elektrotechneut en daardoor ligt mijn ervaring vooral op het gebied van besparen op stroom, vandaar ook mijn focus en expertise daarop.  
Tijdens het eerste keukentafel intakegesprek worden onder andere de mogelijkheden voor het besparen van energie besproken. Het gebruik van onze Energie Ontdek Koffer wordt onder de aandacht gebracht, want de energie die je niet gebruikt, hoef je natuurlijk ook niet op te wekken!

Mocht je al meer concreet te werk willen gaan en wil je met een onafhankelijk expert een gesprek voeren voor de aanschaf van zonnepanelen of een warmtepomp, dan kun je ook bij ons terecht. Zowel op je eigen dak als door in te stappen op een lokaal postcoderoos project.

Voor € 10,- per jaar ben je lid en kan je gebruik maken van al onze diensten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het afnemen van groene en lokale energie. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk wat ons ook nog eens goed betaalbaar maakt. Meer informatie vind je op onze website."